2013. augusztus 20., kedd

Prológus

* Marcel szemszöge *

Unottan keltem fel az ágyamból. Felvettem a szemüvegem, és körbe néztem. A szobámat láttam, ami tele volt könyvekkel. Elindultam a fürdő felé. Sajnos zárva volt. Tudtam is az okát. Becky sminkelte magát már megint.
- Becky légy szíves siess már. Miattad el fogok késni a suliból.- ordítottam be az ajtón keresztül.
Kinyílott az ajtó és Becky jött ki.
- Kijöttem, csak, ne hogy el késs a suliból. Stréber.- lökött meg. Erre inkább nem szóltam semmit. Nagyon rosszul esett amit mondott. Állandóan csak szekál, azért, mert én szeretek tanulni, ő pedig nem. Bementem a fürdőbe.

***

Megreggeliztem, és indultam a suliba. Nagyon féltem. Utálok suliba járni. A többiek csak piszkálnak. Mindig eldobálják a könyveimet. Én vagyok a suli strébere. Odamentem a szekrényemhez, és készültem az órára. Ekkor valaki bevágta a szekrény ajtaját. Brad volt az. A suli nagymenője, és a nővérem pasija.
- Na mi van lúzer?- vette el az egyik könyvemet Brad.
- Add vissza kérlek. Mennem kell az órára.- akartam ki venni a kezéből.
- Jaj, szegénykém. Úgy sajnállak.- elvette az összes könyvem és a földre dobta. Utána elment. Aki látott mind csak kinevetett. Gyorsan felvettem a cuccaimat, és indultam az órára. Hát igen, ez vagyok én. Egy nagy lúzer, akit mindenki csak piszkál. Persze a nővérem teljesen más. Ő bátor, kimondja amit gondol az emberekről, és elég rossz. Mintha csak nem is lennénk testvérek annyira különbözünk egymástól.
- Marcel, Marcel.- eszméltem fel.
- Igen?- kérdeztem erre mindenki elkezdett nevetni. A tanárom kérdezett valamit, de annyira elkalandoztam a gondolataimban, hogy észre sem vettem. A tanár fel tette még egyszer a kérdést, amire válaszoltam. Az óra többi részében már odafigyeltem a tanulásra. Már majdnem kicsengettek, amikor egy papírdarabka a padomra repült. Megnéztem és ez állt rajta: " Ma 15.00-kor a suli mögött."
Tudtam ki küldte, és hogy mi vár rám. Sajnos ezt nem akartam, ezért valamit ki kellett, hogy találjak.

Sziasztok. Ez lett volna a prológus. Itt nem azt írtam le, hogy miről fog szólni a történet, inkább egy kis bevezetést. Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket. Pipáljatok, komizzatok, és iratkozzatok fel. Az első rész pénteken vagy szombaton jön.

Pusziii



3 megjegyzés:

  1. Szia!
    A Blog írók klubbjába találtam rá a történetedre, mikor megosztottad. Gondoltam beleolvasok, mert már a címét is izgalmasnak találtam.:D Elolvastam a részt, és egyáltalán nem bántam meg. SŐT. Basszus, már most imádom.*-* Olyan jó, hogy Marcel szemszögéből írod. Ráadásul mindent szépen leírsz, át lehet az egészet élni.*-* A fejléc is rohadt jó.*-* Én már most imáááádom.:$ Úgyhogy hamar hozd az új részt! :$ *-* Nagyon várom. :))

    VálaszTörlés
  2. Ez nem prológus hanem egy bevezető a kettő nem ugyanaz.Minden blognak van prológusa,de ha te szeretnél egy bevezetőt akkor csinálj pluszba meg ha bevezető miért prológus van kiírva?Amúgy jól írsz és a fejléc se rossz...

    Kritikaíró:Miri Hyland

    VálaszTörlés
  3. Már most imádom a blogodat♥*-* nagyon jó, és örülök hogy rátaláltam :) siess a kövivel :))

    VálaszTörlés