2013. szeptember 27., péntek

4. fejezet

Sziasztok. Ismét megérkeztem az új résszel. Bocsánat a sok késésért, de suli időben nem nagyon érek rá. Nagyon örülök a 30 feliratkozónak *-*, és a komiknak. Ezek nekem nagyon sokat számítanak. Ha meglátok egy új feliratkozót, vagy egy új komit, hihetetlenül boldog leszek. De most nem beszélek többet, Jó olvasást!!!!!


  Szia Marcel!

Nem is tudom mit írjak. Vagyis tudom, de ezt nem olyan könnyű leírni, és talán nem is egy levélben kéne megírnom. Én is csak pár napja jöttem rá erre az egészre. Én az unokanővéred vagyok. A nevem Gemma Styles. Többet sajnos a levélben nem árulhatok el. Vagyis elmondhatnám, de nem akarlak összezavarni. Így is elég volt ennyi. Örülnék ha személyesen is találkozhatnánk.

Üdv: Gemma

Kicsúszott a kezemből a papír. Most mi van? Teljesen összezavarodtam. Van egy unokanővérem? Én úgy tudtam, hogy csak egy unokaöcsém van. Csak apának van egy testvére. Anya pedig egyke. Vagy mégsem? Nagyon izgatott a dolog. Minél előbb megakarom tudni mi ez az egész. A levélen találtam egy telefonszámot. Felkaptam a telefonom, és bepötyögtem a számot. Kicsengett.
- Halló? Itt Gemma Styles.
- Öhm-mm. Szi-a. Én Ma-Marcel vagyok.- nyögtem ki ezt a pár szót.
- Marcel? Szia. Megkaptad a levelet?- hallottam a telefon végéről a hangot.
- Igen, de eléggé zavaros volt.
- Tudom, de a levélben nem akartam többet leírni. Ezért is írtam, hogy egy személyes találkozás jó lenne.
- És hol laksz?- kérdeztem.
- New York-ban lakok a szüleimmel.
- Hát az nagyon messze van London-tól.
- Tudom, de ez fontos. Telefonon keresztül megbeszélni nem a legalkalmasabb. 
- Oké, akkor holnap már repülök is, ha minden jól megy. Szia.- raktam le a telefont. Gemma még elmondta gyors a címet, amit leírtam. Mivel őszi szünet van, így jó ötletnek gondolom, ha még holnap repülőre ülök. Még azt fogalmam sincs hogyan. Anyáéktól pénzt is kell kérjek, és ki kell magyaráznom magamat, mért kell NewYork-ba mennem.

***

A nap többi részében is bent kuksoltam a szobámban. Nem volt kedvem kimenni. Nem is akartam találkozni Brad-el, mert csak hallgatnom kéne a hülye szövegét, aztán meg megverne. Épp lehajtottam a laptopom, amikor halottam, hogy anya megjött. Kimentem a nappaliba és üdvözöltem.
- Szia anya.- köszöntöttem.
- Szia Marcel? Nővéred?- kérdezte.
- Nem tudom, biztos a haverjaival.- válaszoltam. Ekkor eszembe jutott a levél, és a telefonálás. Valahogy el kell mennem New York-ba, még holnap. De hogyan? Ez volt a kérdés. Azt hiszem meg kell szöknöm a cél érdekében. Meg akarom tudni minél előbb, hogy mi ez az egész. Visszamentem a szobámba, előbányáztam a bőröndöm, és elkezdtem belepakolni. Pár perc után készen voltam. Mivel tudom, hogy anya munka után mindig letusol, ezért talán van időm elvenni egy kis pénzt a repülőjegyre. Belopóztam a hálószobába, és megkerestem a bankkártyáját. Gyorsan kimentem. Elővettem a telefonom és hívtam egy taxit, de nem a házuk elé hanem a parkhoz. Megfogtam bőröndöm és kimentem a házból. Elmentem a parkba, és próbáltam nem találkozni ismerősökkel.

***

Kifizettem a taxit, és kiszálltam. Itt vagyok a repülőtéren. Kicsit félek, mert még sohasem utaztam repülőn. Attól is félek ami New York-ba vár rám. De elhatároztam már, megfogok változni. Nem akarok egy félős ember lenni. Persze a tanulásról nem mondok le.Viszont magamon változtatni akarok. Megvettem a repülőjegyet, és leültem egy székre. Körbenéztem, és csak embereket láttam, akik szintén a repülőkre vártak. 15 perc múlva bemondták a hangosba, hogy a New York-ba tartó repülőre az utasok szálljanak fel. Megfogtam bőröndömet, és elindultam. Odaadtam a jegyem és elfoglaltam a helyemet. Hosszú utazás vár rám. Megtörölgettem a szemüvegemet, majd visszaraktam. Az ablak felőli részen ültem, így mindent láttam. A felhőket, és a várost ahol lakom.

Már olyan 6 órája utazom. Ahogy egyre közelebb vagyunk New York-hoz, annál jobban izgulok. Remélem nem akar senki átvágni. Nem tudom jó ötlet volt-e a levél, és a telefon beszélgetés után, rögtön a repülőre ülnöm. De most már itt vagyok. 

Nagyon unatkoztam, ezért elővettem egy könyvet. Olvasgatni kezdtem. Nem sokáig jutottam el ugyanis, az álom megtalált. Pár perc múlva becsuktam a szemeim, és elaludtam.
 

9 megjegyzés:

  1. Nagyon hamar kövit!!!!!!!!!! :)
    ~Emy

    VálaszTörlés
  2. Vártam már, hogy megjelenjen valamelyik Styles :D

    VálaszTörlés
  3. Szia:) nagyon tetszik a blogod és élvezet olvasni:) kérlek te nehogy azt csináld ami mostanában egy csomó blogban van,hogy a közepéig írod aztán egyszer csak abbahagyod mert az nagyon nagy hiba lenne!!<3 és nagyon NAGYON hamar kövííííít!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Úgy amblokk minden jó,de egy picit jobban figyelj oda a helyesírásra.....

    Kritikaíró

    VálaszTörlés
  5. Kövit kövit kövit kövit Kövit kövit kövit kövit Kövit kövit kövit kövit

    VálaszTörlés
  6. Jó a blog de nem tudnád kicsit hamarabb hozni a részeket?

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó lett:)
    Meglepi nálam: http://onedirectionandlovestory.blogspot.hu/p/dijak.html
    Üdv: L*encii.~

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lett, vár nálam egy meglepetés: http://louteasdele.blogspot.hu/

    VálaszTörlés